21 Nisan 2018 Cumartesi

Öğrencilerimiz "Artisan Ekmek Üretimi ve Dondurma Üretim Teknikleri" Eğitiminde!

06 Mart 2018 Salı 13:45 tarihinde eklendi | 137 defa okundu
Şarkikaraağaç Turizm MYO Aşçılık Bölümü Öğrencileri "Artisan Ekmek Üretimi ve Dondurma Üretim Teknikleri" Eğitiminde!

SDÜ Şarkikarağaç Turizm Meslek Yüksekokulu ve İreks Gıda A.Ş, Kristal Endüstriyel Mutfak iş birliği ile İreks Bölge Şefi Hüsnü ATAMAN‘ın, Kamil ÇALAR ve Öğr. Gör. Hasan GÖKSU, M.Ensari KALENDEROĞLU, Murat BAŞ, Yüksekokul Sekreter V. Dilek KOCA ve Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Gökhan Durmuş TURHAN’ın katkılarıyla gerçekleştirilen “İreks Pastacılık, Ekmekçilik ve Dondurma Eğitimi için düzenlenenseminerine Aşçılık Programı olarak katılım sağlandı.  Öğrencilere, uygulamalı ders kapsamında öğretilen teorik bilgilerin yanında uygulamasınıda yerinde öğrenerek, Artisan Ekmekler ve Dondurma üretimini birebir görerek eğitimlerini tamamladılar. Eğitimin diğer bölümünde mutfaklarda kullanılan, makine, teçhizat ve ekipmanların nasıl üretildiğini öğrenme amacıyla ürünleri fabrikasında görüp, bilgi ve sorularına cevaplar aldılar.